Specialisatie knie

Specialisatie knie

Pijnklachten door overbelasting, knierevalidatie na een ongeluk, een sportblessure of artrose op latere leeftijd: knieklachten kunnen op allerlei manieren ontstaan en zijn vaak complex. Ze veroorzaken pijn rondom het kniegewricht, maar kunnen ook klachten veroorzaken in het onderbeen, de voet, heup en rug.

BASIS Fysiotherapie is dé specialist op het gebied van knieklachten. In onze praktijk behandelen we patiënten uit alle delen van het land. We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van knieproblemen, in nauwe samenwerking met Orthopedie Groot Eindhoven.

Maar het kan ook voorkomen dat je niet precies weet waardoor je opeens knieklachten ervaart. In dat geval is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen. Pas wanneer je weet waar de pijn vandaan komt, kun je actief aan de slag met het oplossen ervan.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen je graag met het vinden van de oorzaak en de oplossing voor je knieklachten.

Denk je dat wij je kunnen helpen bij het oplossen van je knieklachten? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en denken graag met je mee, zodat je straks weer pijnvrij door het leven kunt.