Specialistische fysiotherapie voor knie-, schouder- en loopproblemen

Kwaliteit van bewegen:

Daar ligt onze focus. Want als je basisbewegingen niet goed zijn, zul je niet snel vrij van klachten zijn. Bij BASIS Fysiotherapie beginnen we daarom altijd met een grondige analyse, waarbij we je manier van bewegen nauwkeurig bekijken. Samen gaan we aan de slag om je knieklachten, schouderproblemen of loopproblemen aan te pakken. Hierbij staat controle van je bewegingen voorop. Met een doelgericht behandelplan en duidelijke controlepunten werken we stap voor stap naar het einddoel toe.

We geloven in effectieve training. Daarom sta je bij ons niet na een kort half uur alweer buiten, maar krijg je de tijd om het maximale uit je therapie te halen. Een deel van de training doe je zelfstandig, maar ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten houdt voortdurend toezicht.

Het doel van fysiotherapie is om je klachten te verlichten. Daarom vinden we het belangrijk om onze eigen diagnose en benadering te blijven evalueren. Als we er samen niet uitkomen, zullen we je terugverwijzen naar je huisarts voor verdere bespreking.

BASIS fysiotherapie – gespecialiseerd in knie- schouder- en loopproblemen

Het team van BASIS fysiotherapie bestaat uit ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten die allemaal geloven in fysiotherapie met een persoonlijk karakter. We zorgen ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt, zodat we je klachten optimaal kunnen aanpakken.

Als fysiotherapiepraktijk in Eindhoven zijn we gespecialiseerd in knie-, schouder- en loopproblemen. Patiënten uit het hele land worden naar ons doorverwezen om deze problemen aan te pakken. Bovendien worden we regelmatig door verschillende ziekenhuizen en klinieken om advies gevraagd of worden we ingeschakeld om naar specialistische klachten te kijken.

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Eindhoven?

Het belangrijkste van fysiotherapie is dat het je klachten verlicht. Door ons te richten op het vinden van de oorzaak, streven we ernaar om je zo snel en effectief mogelijk van je klachten af te helpen. Zoek je specialistische fysiotherapie in Eindhoven vanwege problemen met je knie, schouder of looppatroon? Dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Je vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina, maar je kunt ons ook direct bereiken op 040 – 202 50 87 of een e-mail sturen naar info@b-sis.nl.