Post HBO cursus bij BASIS

Als praktiserend fysiotherapeut ben je altijd in ontwikkeling. Theorieën vernieuwen en behandelmethoden veranderen voortdurend. Onder de noemer BASIS Post-hbo-cursussen biedt BASIS Fysiotherapie hoogwaardige post-hbo-opleidingen fysiotherapie aan, bedoeld voor fysiotherapeuten die hun ontwikkeling willen voortzetten.

Onze post-hbo-cursussen bestaan uit meerdere dagdelen, waarin verschillende essentiële aspecten van fysiotherapeutisch handelen worden belicht. Een cursus biedt je meer inzicht in de recente ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en onderzoekstechnieken.

Welke testen zijn zinvol en waarom? Dit ontdek je samen met je medecursisten tijdens de cursus. Je voert de testen uit bij echte patiënten die doorverwezen zijn door de huisarts of orthopeed.

Tijdens de cursus krijg je ook inzicht vanuit het perspectief van orthopeden, die vanuit hun eigen specialisatie de laatste ontwikkelingen met je doornemen. Ze delen ook hun visie op de relatie tussen orthopeed en fysiotherapeut; een relatie die goed moet zijn voor optimale afstemming rondom de behandeling van een patiënt.

Beoordeling KNGF

De opleiding van BASIS Fysiotherapie zijn beoordeeld door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Hierbij heeft de KNGF 31 accreditatiepunten toegekend voor het Kwaliteitsregister Algemeen Practicus en 31 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Sportfysiotherapie.

Beoordeling Keurmerk Fysiotherapie

Het Keurmerk Fysiotherapie heeft … accreditatiepunten toegekend aan de post-hbo-cursus Acuut Knieletsel.